Vegansk hverdagsmad - Grøntsagsboller i karrysovs

Vegansk hverdagsmad – Tøm køleskabet #1

Jeg skal handle ind i morgen, måske burde jeg have handlet i går. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg har, men jeg ved der er ret tomt i køleskabet og de friske varer.
Jeg kan godt lide at få brugt alt, og jeg kan godt lide at mærke hvor langt man kan strække den efter at have haft følelsen af at “der intet er”.
Jeg kan som regel leve godt længe efter den følelse hvis jeg strækker den.

Denne fremgang jeg fortæller om her, bruger jeg ofte når jeg bare har lidt tilbage af forskellige ting, eller skal gøre frostvare lidt lækkert, samtidig med at det gerne må gå let og hurtigt.
Det handler om at jeg koger risene i en stegepande fyldt med krydderier og når der er 1/3 del af vandet tilbage begynder jeg at fylde grøntsager i.
Dette kan du gøre med alverdens grøntsager, bare sørg for de passer godt sammen i smagene, dette er bare et eksempel ud af mange.

Ingredienser:
Brune fuldkornsris
Frosne ærter
Kikærter
Rødløg
Frossen grønkål
Frisk broccoli
Mango
Karry
Gurkemeje
Paprika
Kokosmælk
Gærflager

Fremgang:
I en stegepande fyldes 1 del ris til 4 dele vand
I vandet tilsættes alle krydderier

Når der kun er 1/3 del af vandet tilbage tilsættes alle frostvarer, samt løg og kikærter
Dette afgiver igen noget vand, når der kun er en smule vand tilbage tilsættes kokosmælk og gærflager
Lad det koge ind til en god tykkelse og tilsæt frisk mango få minutter før servering

Tilsæt en smule salt og peber efter anretning

 

Følg mig gerne på Instagram @awinchler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk hverdagsmad - Grøntsagsboller i karrysovs