Vegansk hverdagsmad – spontan “lasagne”
Igen i dag blev aftensmaden besluttet impulsivt ud fra et par ting jeg havde som jeg lige fik lyst til, vegansk cheddar og fuldkorns lasagneplader.
Det blev en skøn skøn “lasagne” det eneste der er at fortryde er at jeg ikke lagde MEGET mere cheddar på.
Ingredienser:
Fuldkorns lasagne plader
Vegansk cheddar ost
Champignon
Mørke kikærter
Frisk spinat
Rødløg
Hvidløg
Gærflager
Tamari
Plantefløde
Tomatpure
Fremgang:
Dæk bunden af en gryde med vand
Tilsæt en sjat Tamari
Lav et opkog med løg, champignon og kikærter
Tilsæt omkring 1 dl fløde
Tilsæt et par teskefulde tomatpure
Spæd op med vand til den ønskede tykkelse
Tilsæt spinat hakket groft
Læg plader og sovs skiftevis i et fad
Drys med gærflager
Læg cheddar øverst
I ovnen i 20 min på 200 grader
Ingen kommentarer endnu