Vegansk hverdagsmad - spontan "lasagne"

Vegansk hverdagsmad – Makaroni med svampe

Rema1000 havde tilbud på økologiske fuldkorns makaroni. Så det måtte jeg have, men denne ret kan selvfølgelig laves med al slags pasta.
Det tager ikke længere tid at lave sovsen, end det tager for makaronierne at koge færdig, så igen, en let og hurtig ret.

Ingredienser:
Makaroni (eller andet pasta)
Champignons, brune eller hvide
Rødløg
Hvidløg
Grønne ærter
Kikærter (her er brugt mørke)
Frisk spinat
Plantefløde
Tamari

Fremgangsmåde:

Sæt pastaerne i kog

Løg og hvidløg svitses i en gryde i en god sjat Tamari
Tilsæt champignons
Når champignons er mørke og bløde tilsættes ærter og kikærter
Giv sovsen den ønskede mængde plantefløde og kog godt op.
Et par minutter før servering tilsættes spinat.

Når spinaten er blød er du klar til at servere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk hverdagsmad - spontan "lasagne"