Grøn grøntsagssovs
Jeg fik desværre ikke taget billede, det må komme næste gang.
Ingredienser står til sidst.
Krydderier står ikke i ingredienslisten, ej heller vand.
Jeg tilsætter ikke salt til mine retter, da vi bedre kan smage og balancere salt, hvis vi tilsætter det når vi har øst retten op.
Anvendes til:
Denne grøntsagssovs kan anvendes både til ris og pasta.
Indsats:
Kræver 15 min koncentreret arbejdstid i køkkenet.
Kræver 20 min simretid.
I alt 35 min.
Sundhed og pris:
Sund ret, bestående 90% af råvarer.
Ikke kaloriefattig pga soyafløden.
Billig.
Arbejdet:
Hæld 2 cm vand i en gryde.
Tilsæt gurkemeje, chili og paprika til vandet.
Bring vandet i kog.
Skær sødekartofler, gulerødder og løg ud i tern og tilsæt til vandet.
Lad det stå og koge underlåg i 10 min.
Tilsæt ærter og finthakket champignon, samt spinat.
Lad det simre under låg i 10 min.
Det må ikke tørre ud, er vandet kogt af tilsættes en smule, kun så det dækker bunden.
Tilsæt soyafløde (dette når ris og pasta er klar) og lad det koge op.
Server.
Ingredienser til 2 personer:
2 sødekartofler (250 gr)
2 store gulerødder (200 gr)
1 lille løg
200 gram champignon
100 gram frosne ærter
100 gram frossen hakket spinat
250 ml soyafløde
Indhold pr. person:
463 kcal
23,6 gr fedt
50,8 gr kulhydrat
13,4 gr protein
Ingen kommentarer endnu