Ovnret

Grøn grøntsagssovs

rs1183_minigryde_rosmarin_10cm

Jeg fik desværre ikke taget billede, det må komme næste gang.

Ingredienser står til sidst.
Krydderier står ikke i ingredienslisten, ej heller vand.
Jeg tilsætter ikke salt til mine retter, da vi bedre kan smage og balancere salt, hvis vi tilsætter det når vi har øst retten op.

Anvendes til:
Denne grøntsagssovs kan anvendes både til ris og pasta.

Indsats:
Kræver 15 min koncentreret arbejdstid i køkkenet.
Kræver 20 min simretid.
I alt 35 min.

Sundhed og pris:
Sund ret, bestående 90% af råvarer.
Ikke kaloriefattig pga soyafløden.
Billig.

Arbejdet:
Hæld 2 cm vand i en gryde.
Tilsæt gurkemeje, chili og paprika til vandet.
Bring vandet i kog.
Skær sødekartofler, gulerødder og løg ud i tern og tilsæt til vandet.
Lad det stå og koge underlåg i 10 min.
Tilsæt ærter og finthakket champignon, samt spinat.
Lad det simre under låg i 10 min.
Det må ikke tørre ud, er vandet kogt af tilsættes en smule, kun så det dækker bunden.
Tilsæt soyafløde (dette når ris og pasta er klar) og lad det koge op.
Server.

Ingredienser til 2 personer:
2 sødekartofler (250 gr)
2 store gulerødder (200 gr)
1 lille løg
200 gram champignon
100 gram frosne ærter
100 gram frossen hakket spinat
250 ml soyafløde

Indhold pr. person:
463 kcal
23,6 gr fedt
50,8 gr kulhydrat
13,4 gr protein

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnret