Kartofler med kokos sovs
Kender I det at man bare smider noget mad sammen og så bliver helt forbavset over hvor godt det dog smager 🙂 Dette smagte virkelig meget bedre end jeg havde forventet, så jeg bliver nødt til at lave det til en opskrift og dele med jer. Det var let, lækkert og super sundt.
Ingredienser:
- Hvide kartofler
- Søde kartofler
- Hokaido græskar
- Kokosmælk
- Brune champignon
- Grønkål
- Hvidløg
- Rødløg
- Gærflager
- Paprika
- Peber
- Vand
Fremgang:
Kog kartofler og græskar i forholdet 1/3 af hver.
Varm en smule vand op i en stegepande.
Tilsæt hvidløg, løg og krydderier til vandet og lad det koge op.
Tilsæt kokosmælk og kog det op under omrøring.
Tilsæt champignon, lad det simre til de er bløde.
Tilsæt grønkål, lad det simre til det er blødt.
Tilsæt gærflager et par minutter før servering.
Server evt. veganske deller eller fiskefri filet til.
Har du brug for salt, så vent med at tilsætte det til maden er på tallerkenen.
Ingen kommentarer endnu