Vegansk snasket chokoladekage

Winchler’s mini bøffer

Nogle gange så bliver det bare rigtig godt, og dette var en af de gange. Ikke nok med det var super nærende, gav den der gode mæthed der holdt længe, så stimulerede det alle sanser ved at dufte dejligt og være super smukt 🙂 Værsgod.

Winchler’s mini bøffer (24 stk)

Ingredienser

1 dåse sorte bønner
4 medium gulerødder
3 håndfulde frisk spinat
1 løg
1 fed hvidløg
En smule chili (efter smag)
½ dl soyamælk
6 spk kikærtemel
4 spk gærflager
½ tsk dijon sennep

Fremgang

Blend alle ingredienser til en fast ensartet masse.
Spray muffinformen med en smule olie.
2 store teskefulde dej i hver muffin.
Ovnbag minibøfferne i 30 min på 200 grader.

Tilbehøret der er lavet for at lave denne “burger” på billedet.

Kartoffel burgerbolle

Skær en stor sød kartoffel ud i skriver på cirka 1 cm tykkelse.
Smør en smule olie på og bag i ovnen i 20 min på 200 grader.

Syrlig, stærk, sød mos

Kog lige dele hokkaido græskar og gule cherry tomater, til det er kogt helt ud.
Mos med lidt tilsat paprika.

Velbekomme 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk snasket chokoladekage