Vegansk snasket chokoladekage
Sund er den ikke, men nogle gange skal man bruge en lækker, snasket, sød og fedtet chokoladekage. Jeg skulle have kage med på arbejdet og skal man imponere IT folk skal der fedt og sukker til. Den blev super god og for en gangs skyld, så talte folk mere om hvor god kagen var, end om at den var vegansk. Det betragter jeg som succes, så derfor får I lige opskriften.
Dette er en til en bradepande, dvs. den passer i størrelsesorden til at tage med på arbejde, til forældremøde, fødselsdag osv. Hvis du halvere opskriften, så træk lidt tid fra tiden i ovnen, den skal være snasket ikke tør, så har den fået for meget.
Ingredienser:
9 dl. Soya kakaodrik
2 spk flydende kokosolie
2 dl kakao
4 dl sukker
5 dl mel havremel (Andre former for mel kan anvendes)
2 tsk bagepulver
150 gram Naturli smørbar
3 dl flormelis
Fremgang:
Kagedejen:
Bland kakao, sukker, mel og bagepulver grundigt.
Pisk sammen med 6 dl soya kakao og kokosolie.
Hæld i en bradepande der enten er smurt eller dækket med bagepapir.
Sæt i ovnen på 200 grader i 30 min.
Frosting:
Pisk flormelis og smør sammen til der ikke kan ses mere løs flormelis.
Pisk 3 dl soya kakao i massen og pisk grundigt til det er luftigt
Hæld frostingen over den kolde kage.
Variationer:
Du kan variere kagen i det uendelige. Tilsæt hakkede nødder eller hakket chokolade.
Frostingen kan tilsættes kakao for mere chokoladesmag, hindbær for et syrligt tvist osv osv.
Ingen kommentarer endnu