Mango risotto
Jeg anede ikke man kunne få fuldkorns risotto ris og jeg har aldrig lavet risotto eller læst en opskrift på en, ja eller spist en. Men altså jeg købte disse fuldkorns risotto ris og da jeg kørte hjem fra arbejde og mærkede hvad jeg havde lyst til, var lysten til “noget med karry, ris og mango”. Så kom denne lækre mango risotto til live og den smagte fantastisk. Den er selvfølgelig 100% sund og vegansk.
Ingredienser til 2 personer:
100 gram fuldkorns risotto ris
1/2 l vand, tilføj mere hvis behov undervejs
En sjat foretrukken plantemælk
1 stang bladselleri
100 gram edamame bønner
1/2 mango
50 gram champignon
100 gram spinat
1/2 rødløg
1 fed hvidløg
Krydderier: Stærk karry, ingefær, koriander, peber og salt
Fremgang:
Sæt risene til at koge i vandet i en stegepande i passende størrelse.
Tilføj løg, hvidløg og krydderier til vandet.
Hak bladselleri meget fint.
Skær mango i tern.
Skær champignon i passende små stykker.
Når lidt over halvdelen af vandet er kogt væk og risene er dobbelt størrelse,
tilsæt bladselleri, edamame bønner, champignon og mango.
Når næsten al vandet er kogt væk,
tilsæt plantemælk til lidt mere flydende end ønsket konsistens.
Tilsæt spinat.
Rør rundt og kog op.
Ekstra: Gærflager kan tilsættes for en ekstra cremet konsistens, men kan også udelades.
Jeg har tilføjet IKEA’s grøntsagsboller, de smager jo godt til alt og passede godt ind her.
Ingen kommentarer endnu