Millionbøf med kartoffelmos

Græskar suppe

2018-03-15-19-31-14

Det blæser og rusker udenfor, det kan høres, det knager i huset…..så suppe skal der til.
Jeg laver mange varianter af græskarsuppe. Den skal være fyldt med smag og duft, og se smuk ud, være blød i strukturen og selvfølgelig dampende varm. Og så skal der være noget at tygge og knas. Når alle disse ting er opfyldt, så er det verdens skønneste suppe…igen. I dag blev den hel perfekt.

Til mig er dette passende til aftensmad, men jeg kan også spise ret meget, andre har nok til to personer.

Ingredienser suppe
1/4 Hokaido græskar
1/4 Butternut squash
1/4 Blomkålshoved
1/4 løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
Chili
Gurkemeje
Vand
½ dåse kokosmælk (kan undlades)

Ingredienser knas
½ dåse kikærter
3 spk ristede hampefrø
En håndfuld hakket grønkål
Gurkemeje
Røget paprika
1 tsk olie

Tilberedning
Alle suppe ingredienser skæres ud i tern og fyldes i en gryde.
Vand op til at dække en tredjedel af ingredienserne.
Sæt gryden i kog, skru derefter ned, så det simrer i ½ time.
Hele grydens indhold, inkl vand blendes direkte i gryden med stavblender.
Tilsættes kokosmælk og sættes tilbage på blusset som nu er slukket og kun har eftervarme.

I en frysepose fyldes kikærter, olie, paprika og gurkemeje.
Posen rystes så det fordeles på alle kikærterne.
Kikærter ligges på bagepapir i ovnen på 150 grader til de er gyldne.

Servering
Suppe hældes i skål, tilføjes kikærter og 1 spk hampfrø samt et drys grønkål.

Velbekommen 🙂

2018-03-15-19-30-45

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Millionbøf med kartoffelmos