3 år inde i kostændringen

En aktiv og sund regnvejrs lørdag

At stå op til silende regn 1. juli kan enten være demotiverende for energien, eller man kan vende den og bruge det til noget.

Jeg elsker at træning ikke længere er en sur pligt, men faktisk noget jeg nyder og har behov for.
Jeg har været demotiveret over at vægten næsten ikke flytter sig, men man må da sige det hjalp at opdage at jeg kan passe et par cowboybukser,
som jeg slet ikke har været i nærheden af at kunne få på i 2 år. Det kom vildt bag på mig, og inden længe skal jeg gennemgå hele den hylde, der er mange bukser der.

udklip5

Jeg startede dagen afslappet med et par kopper kaffe og første afsnit af anden sæson af Vores planet.
Det er, i modsætning til meget andet jeg ser der vedrører planeten, så positivt ladet, smukt og afslappende.
Den kan anbefales.

2017-07-01-10-07-01

Boostet af coffeinen fra kaffen, trænede jeg en af de lange og hårde træninger. For underkrop, som er det der aktiverer flest af de store muskelgrupper.
Det var en skøn skøn træning og jeg udnyttede vejret til en behagelig cool-down, en god gåtur med hundene i regnen.

At starte dagen med træning, booster min dag.
Det bliver mere og mere tydeligt hvordan jeg tager det med igennem dagen.
Så planen er at i min sommerferie (om en uge) der starter dagen med træning.
Planen er underkrop – overkrop – cardio – restitution og så forfra igen.
Jeg kan så let komme til at spolere det hele på 3 uger, hvis jeg bliver doven og det ønsker jeg bare ikke.
Når jeg spiser slik eller sidder på min flade, er det ofte med en “jeg skal jo også være god ved mig selv” tanke, når jeg træner om morgenen, så bliver denne tanke erstattet af at sundhed føles som at forkæle mig selv, og dét kommer til at gøre forskellen livet igennem. Så den følelse vil jeg dyrke lidt.

2017-07-01-11-17-49

Jeg kan have det lidt svært med frokost i weekenderne, for det første fordi den ikke er lavet dagen før som i hverdagen og for det andet, fordi jeg bare elsker at spise knækbrød foran computeren hjemme. Men i dag blev frokosten lige så hurtigt lavet, som jeg kunne smøre knækbrød (som jeg har sørget for ikke at have i huset) og det blev sundt og energifuldt.
Hytteost er blevet en af de uundværlige ting og en af de få ting der adskiller mig fra vegansk kost. Jeg sørger dog for at købe en der ikke er lavet på animalsk osteløbe.

Når det ikke er isvejr, så kan man jo bruge regnen til at lave isene, så man har dem til isvejr.
Jeg har hentet en eBog fra Geen Goddess og brugte den som inspiration.
De er baseret på NiceCream, men er det dog ikke helt, da NiceCream oprindeligt er bananer og så kan man tilføje noget variation og en del af isene i denne bog slet ikke indeholder bananer og endda, på trods af hvad der står på omslaget, indeholder sukker.
Nå men jeg er gået igang med at eksperimentere og er det ligesom så mange andre fødevarer der er kommet ind i denne livsstil, så bliver der lavet en del juks, før det bliver perfekt.

2017-06-27-17-46-282017-06-30-18-09-19

Jeg har handlet ind til at lave pind is af flere årsager.

Primær årsag er at de veganske kcal fattige is jeg troede skulle følge mig sommeren igennem, pludselig var væk fra hylderne.

Derudover så er det lettere at styre hvilken mængde man indtager, når man tager en lille pind is, i forhold til hvis man scooper op i en skål.

Jeg lavede en jordbærvariant, da jordbær “fløde” is er min yndling.
En chokolade variant og en blanding.
Derudover lavede jeg en liter NiceCream kun af banan, vanilje og citron.

2017-07-01-14-55-12

2017-07-01-19-46-30

Jordbærisen er den eneste jeg har smagt nu. Den blev mere sorbetagtig end flødeagtig, desværre.

Den blev dog betrukket med 80% mørk chokolade, hvilket var virkelig godt.

Jeg er endnu ikke klar til at dele opskrifter, de skal jo være super gode først.

Så er der lidt at lave på regnvejrsdagene.

Jeg sluttede dagen af med at se Okja, tudede som pisket og var meget glad for at være vegetar.

okja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 år inde i kostændringen