Aquafaba forsøg :-O

Vegansk risalamande

2017-10-22-16-37-54

Så er der vegansk risalamande, og den blev virkelig god 🙂

Jeg er stor risalamande fan, så der skal meget til, men denne smager virkelig godt. Den er bedre dagen efter den er lavet, men den smager perfekt.
Og foruden den smager perfekt, så indeholder den færre kalorier, så det er ren win-win 🙂

Jeg har tastet en alminde risalamande og denne ind i min app og sammenlignet for cirka én stor portion:
Alm indeholder 743 kcal – vegansk 629 kcal
Alm indeholder 45 gram fedt – vegansk 31 gram fedt
Alm indeholder 70 gram kulhydrat – vegansk 80 gram kulhydrat
Alm indeholder 21 gram protein – vegansk 11 gram protein

Ingredienser

150 gram grødris
1,5 liter vand
100 gram sukker
2 tsk vaniliepulver eller vaniliesukker
200 gram mandler
1 brik Alpro soya piskbar
½liter kirsebærsovs

Opskrift

Kog risengrød af grødris, vand og  sukker.
Rør mange gange undervejs så det ikke brænder på.
Lad risengrøden køle helt af.
Tilsæt vaniliepulver eller vaniliesukker
Hæld kogende vand over mandlerne og vent 5 minutter, gør det evt. to gange så er det lette at smutte.
Smut, hak og tilsæt mandlerne
Pisk  Alpro Soya piskbar til en ret fast skum.
Vend skummet i til det er helt fordelt.
Sæt på køl.
Varm kirsebærsovs og server

Velbekomme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aquafaba forsøg :-O